Guļamistabas noskaņu veido tās kopējais ienterjers. Ja vēlieties guļamistabā izveidot mierpilnu intejeru, ir ieteicams izvēlēties kādu no mierīgajiem pasteļtoņiem – dūmakaini zilo, smilškrāsas toni, saulaini dzeltenīgo vai varbūt pieklusinātu rozā toni. Izvēlieties gultas veļai pieskaņotu palagu, lai pilnībā ieturētu vienotu toņu gammu.

Izvēloties pasteļtoni, jāskatās kādi vēl toņi ir guļamistabas interjerā – gaišais vai tumšais koks, sudraba vai zelta krāsa mēbeļu furnitūrā un lampās, kāds ir aizkaru un sienu tonis. Tad jau var apdomāt vai ir vēlēšanās pilnībā visu ieturēt vienotā krāsu gammā, piem, guļamistabā ar gaišā koka mēbelēm izvēlēties arī smilškrāsas toņa gultas veļu vai arī radīt toņu pārejas piem., neitrāla, gaiši pelēka sienas toņa guļamistabā izvēlēties dūmakaini zilo gultas veļu. Var arī veidot patīkamus toņu salikumus, piem., pelēcīgo kombinēt ar pieklusināti rozā gultas veļu, guļamistabu ar tumša koka mēbelēm atsvaidzināt ar maigi zila toņa gultas veļu.

Veidojot mierpilnas noskaņas interjeru, izvēlieties savstarpēji saskaņotas toņu gammas – vēsajos vai siltajos toņos, atkarībā no guļaimstabā jau esošajiem materiāliem un toņiem.

Izvēlies attēlā piedāvātās preces no Miedziņš e-veikala – Janine Mako satīna gultas veļa, Schlafgut palags ar gumiju, gultas veļas spilvenu pārvalkiem atbilstošs spilvens, gultas veļas komplektam atbilstoša izmēra Aitas vilnas sega.

Šie ir tikai daži no iepsējamiem variantiem, izvēlies sev atbilstošāko gultas veļas dizainu, palagu, spilvenu, segu un pat matraci no Miedziņš veikala piedāvājuma.